biztonsag es szolgaltatas

A nevem Jes B. Jepsen, 52 éves vagyok és 22 éve házas, két fiú édesapja. Ragaszkodom a jó ételekhez, a jó rumhoz és hébe-hóba dohányzom 14 éves korom óta. Tulajdonképpen csak kocadohányos vagyok.

Soha nem gondolkoztam el a dohányzáson, de ahogy rájöttem, hogy életem több mint felét már leéltem, egyre többet gondolkozom az „dolgokon” és az életmódomon. Úgy hiszem, mindenki szeretne még „egy kicsit tovább élni”.

Miután megpróbáltam többször abbahagyni a dohányzást - és miután rájöttem, hogy számomra ez túl nehéz - elkezdtem alternatív megoldásokat keresni; elektromos cigarettákat természetesen. Gyorsan rájöttem, hogy nem fogom a folyadékot töltögetni, avagy akármit is kínálnak - és a kapható elektromos cigarettáknak fura íze volt.
Tehát, ha kiváló terméket szeretnél, akkor csináld magad, és én belekezdtem. Reklámipari hátteremmel úgy döntöttem, hogy az elektromos cigarettáknak nem csak jó ízűnek kell lenniük, és jó minőségűnek - hanem kiemelkedő nagyszerű design is kell.

Az eredmény pedig az Ezee lett, ahogyan a mai formájában kapható - természetesen akkor még a számos mókás íz nélkül - egyszerű dohány és mentol ízben.

Garantálom, hogy weboldalunkról biztonságosan rendelhet. Nincsenek kisbetűs feltételek és megjegyzések, - addig nem vonjuk le a pénz számlájáról, amíg Ön nem kapta meg az árucikkeket. Termékeink minősége felsőkategóriás, ha Ön hibás elektromos cigarettát kap tőlünk, akkor haladéktalanul kicseréljük.

Várom, hogy kiszállíthassunk Önnek is az Ezee elektromos cigarettákat, valamint remélem és hiszem, hogy Ön is úgy gondolja, hogy íz és minőség tekintetében termékünk telitalálat.