Ezee Pod+ e cigaretta pod, Dohány

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Dohány

Tartalmazza az újratölthető akkumulátort, a töltőt és a 2 db dohány ízű nikotinmentes podot.

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Mentol nikotinmentes

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Mentol

Tartalmazza az újratölthető akkumulátort, a töltőt és a 2 db Menthol ízű nikotinmentes podot.

eldobható vape pod ezee pod+ dohány ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Pod+ Pods Dohány Nikotinmentes - 2 db-os csomag

5.010,00 Ft
eldobható vape pod ezee pod+ mentol ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Pod+ Pods Mentol Nikotinmentes - 2 db-os csomag

5.010,00 Ft

E cigaretta pod kezdőkészlet: Az ízletes vapelés kapuja

Üdvözöljük a E-cigaretta Pod kezdőkészlet gyűjteményünkben, amelyet azért terveztünk, hogy könnyedén és stílusosan vezessünk be a vapelés világába. Emelje fel a vapelési élményét három akkumulátorszín – piros, fekete vagy ezüst – választásával, és merüljön el kedvenc ízeiben.

Főbb jellemzők:

  1. Stílusos akkumulátorválasztékok: Fejezze ki személyiségét a E cigaretta  Pod kezdőkészleteinkkel, melyek élénk pirosban, elegáns feketében vagy időtlen ezüstben elérhetők. Minden akkumulátor egy kiemelkedő darab, amely ötvözi az esztétikát a teljesítménnyel.
  2. Dupla Podok: Dupla az Élmény: Minden Vape Pod kezdőkészlet tartalmaz egy csomag pod-ot. Két pod található minden csomagban, egy-egy pod 2 ml nikotinmentes e-folyadékot tartalmaz. 
  3. Ízválaszték: Ismerkedjen meg dohány- és mentol-ízváltozatainkkal. Legyen szó klasszikus dohányrajongóról vagy a mentol frissességét kedvelőkről, mi gondoskodunk vágyairól.

Egyszerűség: Kezdőknek tökéletesek a kezdőkészleteink, egyszerű beállítást és működést kínálva, így a vapelésre való áttérése gördülékeny lesz.

Hordozhatóság: Kompakt és könnyű, készleteink könnyedén illeszkednek az életstílusához, biztosítva, hogy bármikor, bárhol élvezhesse vapelési pillanatait. A minőség garantált: precizitással kialakítva, készleteink beépített biztonsági mechanizmusokkal rendelkeznek, így biztonságos és megbízható vapelést biztosítanak.

Fedezze fel a lehetőségeket:

Böngéssze E cigaretta Pod kezdőkészletünk választékát, és találja meg tökéletes párosítását stílusához és ízléséhez. Különböző akkumulátorszínek és ízválasztékkal lehetősége van egy igazán személyre szabott vapelési élmény létrehozására.

Induljon el a vapelés útján még ma!