Ezee Pod+ e cigaretta pod, Dohány

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Dohány

Tartalmazza az újratölthető akkumulátort, a töltőt és a 2 db Dohány ízű nikotinmentes tokot.

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Mentol nikotinmentes

Ezee Pod+ e cigaretta pod, Mentol

Tartalmazza az újratölthető akkumulátort, a töltőt és a 2 db Menthol ízű nikotinmentes tokot.

eldobható vape pod ezee pod+ dohány ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Pod+ Pods Dohány Nikotinmentes - 2 db-os csomag

5.010,00 Ft
eldobható vape pod ezee pod+ mentol ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Pod+ Pods Mentol Nikotinmentes - 2 db-os csomag

5.010,00 Ft

E cigaretta pod kezdőkészlet: Az ízletes vapelés kapuja

Üdvözöljük a E cigaretta Pod kezdőkészlet gyűjteményünkben, amelyet azért terveztünk, hogy könnyedén és stílusosan vezessünk be a vapelés világába. Emelje fel a vapelési élményét három akkumulátorszín – piros, fekete vagy ezüst – választásával, és merüljön el kedvenc ízeiben és nikotinszintjeiben.

Főbb jellemzők:

  1. Stílusos akkumulátorválasztékok: Fejezze ki személyiségét a E cigaretta  Pod kezdőkészleteinkkel, melyek élénk pirosban, elegáns feketében vagy időtlen ezüstben elérhetők. Minden akkumulátor egy kijelentkező darab, amely ötvözi az esztétikát a teljesítménnyel.
  2. Dupla a Podok: Dupla az Élmény: Minden Vape Pod kezdőkészlet tartalmaz egy csomag podot, biztosítva ezzel, hogy elegendő ellátás álljon rendelkezésre az Ön vágyainak kielégítéséhez. Két pod található minden csomagban, a kényelem és az íz mindig az Ön ujjai között van.
  3. Ízválaszték: Merüljön el az ízek világában dohány- és mentolízváltozatainkkal. Legyen szó klasszikus dohányrajongóról vagy a mentol frissességét kedvelőkről, mi gondoskodunk vágyairól.

Egyszerűség: Kezdőknek tökéletesek a kezdőkészleteink, egyszerű beállítást és működést kínálva, így a vapelésre való áttérése gördülékeny lesz.

Hordozhatóság: Kompakt és könnyű, készleteink könnyedén illeszkednek az életstílusához, biztosítva, hogy bármikor, bárhol élvezhesse vapelési pillanatait. Minőség Biztosított: Precizitással kialakítva, készleteink beépített biztonsági mechanizmusokkal rendelkeznek, így biztonságos és megbízható vapelési utat biztosítanak.

Fedezze fel a Lehetőségeket:

Böngéssze E cigaretta Pod kezdőkészletünk választékát, és találja meg tökéletes párosítását stílusához és ízléséhez. Különböző akkumulátorszínek, ízválasztékok és nikotinszintek széles választékával lehetősége van egy igazán személyre szabott vapelési élmény létrehozására.

Indítsa El Az Ízes Utazást:

Lépjen be a vapelés kiválóság világába a Vape Pod kezdőkészleteinkkel. Emelje fel az érzékeit, ölelje meg a testreszabást és élvezze a gazdag ízeket - mindezt saját tempójában. Válassza ki a színét, válassza ki az ízét és döntse el a nikotinszintjét.

Indítsa el vapelési utazását még ma!