ezee go eldobható e-cigaretta dohány ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Go eldobható elektromos cigaretta Dohány Nikotinmentes

Nikotinmentes termék, amely azonban így is biztosítja a kívánt íz érzését a torkában.

2.808,00 Ft
ezee go eldobható e-cigaretta mentol ízű nikotinmentes elektromos cigaretta

Ezee Go eldobható elektromos cigaretta Mentol Nikotinmentes

Nikotinmentes termék, amely azonban így is biztosítja a kívánt íz érzését a kában.

2.808,00 Ft
Ezee Puff+ eldobható vape nikotinmentes

Ezee Puff+ eldobható vape

Az Ezee Puff+ egy eldobható vape toll 2 ml e-folyadékkal, ami duplája a többi eldobható toll mennyiségének. Akár 600 fújást ad. 8 íz nikotinmentes.

eldobható elektromos cigaretta nikotinmentes

Ezee Puff eldobható elektromos cigaretta

Az Ezee Puff eldobható vape toll 8 különböző ízben kapható, mindegyik nikotinmentes. ICE e-liquid-et tartalmaz, amely hűsítő torokütést biztosít.

eldobható e-cigaretta ezee puff+ 300 szívás nikotinmentes

Ezee Puff+ E-cigaretta Mind a 8 aroma Nikotinmentes

Próbálja ki mind a 8 Ezee Puff+ ízét: Dohány, Menthol, Áfonya, Pink Lemonade, Orange Mint, Cappuccino, Fruit Jam és Alma. Mindegyik 0 mg nikotinnal rendelkezik.

14.403,00 Ft

Ez a termék nem rakható a kosárba.

Ezee Puff E-cigaretta Mind a 8 aroma Nikotinmentes

Ezee Puff E-cigaretta Mind a 8 aroma Nikotinmentes

Próbálja ki mind a 8 Ezee Puff ízét: Dohány, Menthol, Áfonya, Passion Fruit, Pezsgő, Cappuccino, Pina Colada és Alma. Mindegyik 0 mg nikotinnal rendelkezik.

14.403,00 Ft

Fedezze fel a kényelmet és az ízeket elektromos cigaretta tollaink választékával

Üdvözöljük elektromos cigaretta tollaink kínálatában, ahol a kényelem a lehető legkielégítőbb módon találkozik az ízléssel. Ha problémamentes párologtatásra vágyik a hagyományos e-cigaretta-beállítások elköteleződése nélkül, az eldobható cigaretta kollekciónk számos lehetőséget kínál Önnek. Fedezze fel a vaping világát, ahogy még soha azelőtt az Ezee Go, Ezee Puff és Ezee Puff+ segítségével – három kivételes választás az Ön preferenciáinak és életmódjának megfelelően.

1. Bemutatkozik az Ezee Go: Az Ön hordozható társa

Kompakt és könnyű vaping megoldást keres? Ne keressen tovább, mint az Ezee Go, a tökéletes útközbeni partner azok számára, akik értékelik a kényelmet és a hagyományos cigaretta érzetét. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy az Ezee Go kiemelkedő opció:

  • Lenyűgöző szívások száma: A készülékenkénti körülbelül 400 szívással az Ezee Go 40 normál cigaretta elszívásához hasonló élményt kínál, dohányzási stílusától függően. Ez azt jelenti, hogy gyakori cserék nélkül élvezheti a hosszan tartó gőzölést.
  • Puha végű szűrő: Élvezze a lágyvégű szűrő érzetét, amely utánozza a hagyományos cigaretta tapintási élményét. Az Ezee Go ismerős érintést biztosít, és fokozza a gőzöléssel kapcsolatos általános elégedettséget.
  • Autentikus érzés: A mindössze 10 gramm súlyú, és úgy tervezték, hogy valódi cigarettának érezze magát, az Ezee Go úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentes átmenetet biztosítson a dohányzásról a gőzölésre.
  • Klasszikus ízek: Válasszon az időtlen dohány és frissítő mentolos ízek közül. Az Ezee Go valamint nikotinmentes opciót, amely lehetővé teszi, hogy az élményt az Ön igényeihez igazítsa.

2. Merüljön el az ízletes változatosságban az Ezee Puff segítségével

Ha a változatosságra vágyik, az Ezee Puff eldobható vape toll a megoldás. Az egyedi és kényelmes fogás érdekében négyzet alakúra tervezett Ezee Puff ízek széles választékát kínálja nikotin nélkül. Íme, ami megkülönbözteti:

  • Nikotinmentes élvezet: Az Ezee Puff csak 0 mg nikotintartalommal kapható, így ideális azok számára, akik már elhagyták a nikotint, vagy akik szeretnének gazdag ízeket felfedezni nikotinélmény nélkül.
  • Ízek spektruma: Válasszon az izgalmas ízek sorából, beleértve a dohányt, a mentolt, a pezsgőt, a cappuccino-t, a Pina Colada-t, az almát, az áfonyát és a golgotagyümölcsöt. Minden felfújás olyan ízfoltot ad, amely biztosan kielégíti vágyait.
  • Hűsítő hatás: Minden Ezee Puff e-cigaretta ICE e-folyadékkal van átitatva, frissítő hűsítő hatást biztosítva, amely felerősíti a gőzölés élményét. Annak ellenére, hogy nikotinmentes, a hűsítő érzés extra erős torokhúzást biztosít, mélységet adva minden egyes befújáshoz.

3. Emelje fel a gőzölést az Ezee Puff+ segítségével

Azok számára, akik hosszabb gőzölési élményre vágynak, az Ezee Puff+ az elektromos cigaretta toll. A nagyobb folyadékkapacitásnak és a lenyűgöző puffadásszámnak köszönhetően ez az opció biztosítja, hogy kedved szerint tudjon gőzölni. Így tűnik ki az Ezee Puff+:

  • Bőséges folyadékkapacitás: 2 ml folyadékkal az Ezee Puff+ akár 600 fújást is kínál, így megszakítás nélkül élvezheti a gőzölést gyakori csere nélkül.
  • Gazdag ízek: Válasszon a finom ízek közül, köztük dohány, mentol, rózsaszín limonádé, cappuccino, gyümölcslekvár, alma, áfonya és narancsmenta. Minden íz aprólékosan kidolgozott, hogy elkápráztassa ízlelőbimbóit.
  • Nikotinmentes élvezet: Az Ezee Puff+ nikotinmentes, így kiváló választás azok számára, akik nikotin nélkül szeretnének kellemes ízeket megtapasztalni.

Fedezze fel tökéletes elektromos cigaretta még ma

Az Ezee-nél hiszünk abban, hogy a változatosságnak, a kényelemnek és az íznek egyetlen kivételes csomagban kell egyesülnie. Eldobható vape tollaink választékával; Ezee Go, Ezee Puff és Ezee Puff+ – biztosan megtalálja a párologtatási preferenciáinak megfelelőt. Akár kompakt megoldást, nikotinmentes ízek széles választékát keresi, akár hosszabb gőzölési élményt keres, eldobható termékeink mindenre kiterjednek. Emelje fel gőzös utazását Ezee-vel, és fedezze fel a lehetőségek világát még ma.