ezee e-cigaretta kezdőkészlet dohány nikotinmentes 3 patron újratölthető akkumulátor

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet Dohány Nikotinmentes

Ezee indítókészlet népszerű Ezee újratölthető e-cigaretta számára. USB-vel, elemmel és 3 dohány ízű patronnal rendelkezik, nikotinmentes. Mindegyik szűrő kb. 350 fújót (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Csak egy készlet ára 7192.

7.192,00 Ft
ezee Elektromos cigaretta Kezdőkészlet kezdőkészlet mentol nikotinmentes 3 patron újratölthető akkumulátor

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet Mentol Nikotinmentes

Ezee indítókészlet népszerű Ezee újratölthető e-cigaretta számára. USB-vel, elemmel és 3 mentol ízű patronnal rendelkezik, nikotinmentes. Mindegyik szűrő kb. 350 fújót (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Csak egy készlet ára 7192.

7.192,00 Ft
ezee e-cigaretta patronok dohány nikotinmentes 3 patron

Ezee E-cigaretta patron Dohány nikotinmentes csomag, 3 db

Nikotinmentes Ezee dohány ízű patronjaink. Minden egyes szűrő újratöltése körülbelül 350 darabot (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Az árak mindössze 252,26 -től számítanak, ha egy csomag 3 patront tartalmaz (többet vásárolhatsz, és akár 46% -ot is megtakaríthatsz).

4.669,00 Ft
ezee e-cigarettapatronok mentol nikotinmentes 3 patron

Ezee E-cigaretta patron Mentol nikotinmentes csomag, 3 db

Nikotinmentes Ezee mentol ízű patronjaink. Minden egyes szűrő újratöltése körülbelül 350 darabot (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Az árak mindössze 2521,26 től számítanak, ha egy csomag 3 patront tartalmaz (többet vásárolhatsz, és akár 46% -ot is megtakaríthatsz).

4.669,00 Ft
Ezee E-Cigaretta Elem Dohány

Ezee E-Cigaretta Elem Dohány

Extra akkumulátor a patronokhoz piros színben. 3878 Ft.

3.878,00 Ft
Ezee E-Cigaretta Elem Mentol

Ezee E-Cigaretta Elem Mentol

Zöld színű extra akkumulátor a patronokhoz. 3878 Ft.

3.878,00 Ft

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet: Ismerje meg az Egyszerűséget és Elégedettséget az Ezee segítségével

Üdvözöljük elektromos cigaretta kezdőkészlet gyűjteményünkben, ahol az innováció találkozik az elégedettséggel. Ha készen áll arra, hogy elinduljon egy dohánymentes életstílus felé vezető úton, az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet az ideális társa. Az Ezee E-Cigi Kezdőkészletet az egyszerűség, minőség és élvezet tervezése szem előtt tartásával alkottuk meg, és itt van, hogy zökkenőmentesen segítse az átmenetet a hagyományos dohányzásról egy modern és kevésbé káros alternatívára.

Bemutatjuk az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészletet: Az Ön szabadságútja

Az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az e-cigizés útján. Legyen szó a vapelés újdonságáról, vagy egy megbízható és problémamentes lehetőség kereséséről, az Ezee Kezdőkészlet mindent magában foglal. Itt azok a tulajdonságok, amelyek kiemelik:

  • Töltőképes Akkumulátor: Erőt adjon az élményéhez. Búcsúzzon el a folyamatos elemvásárlás és -hulladék kezelésének problémájától. Az Ezee Kezdőkészletet egy újratölthető akkumulátorral szállítjuk, így eszköze mindig készen áll a használatra. Ez azt jelenti, hogy több időt tölthet a vapelés élvezetével megszakítás nélkül.
  • Hagyományos Ízek: Dohány és Mentol. Tapasztalja meg a klasszikus dohány és a frissítő mentol ízek ismerős elégedettségét. Az Ezee Kezdőkészlet számos lehetőséget kínál, amelyek megfelelnek az ízpreferenciáinak. Legyen szüksége gazdag és erőteljes dohány ízre vagy hűsítő mentol érzésre, nálunk mindenki számára található valami.
  • Utántöltők: Pöfékeljen magabiztosan. Minden Ezee Kezdőkészlet tartalmaz utántöltő csomagokat, amelyekben 3 patron található, így mindig van raktáron, és készen áll a használatra. Minden patron akár 350 pöfékig tart, és élettartama során folyamatos és kielégítő gőzminőséget nyújt. Amikor a patron kiürül, egyszerűen cserélje ki újra, zavartalan élvezet érdekében.
  • Egyszerű Patroncserélés: Zökkenőmentes és könnyű. Hiszünk abban, hogy az e-cigi élményét olyan zökkenőmentessé tegyük, amennyire csak lehet. Ezért az Ezee Kezdőkészlet egy intuitív menetrendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a patronok egyszerű cseréjét. Búcsúzzon bonyolult eljárásoktól, és üdvözölje a problémamentes karbantartást.

Miért Válassza az Ezee E-Cigi Kezdőkészletet?

Az Ezee-nél prioritásunk az elégedettsége és jóléte. elektromos cigaretta Kezdőkészletünk aprólékosan tervezett, hogy zökkenőmentes és élvezetes vapelési élményt nyújtson Önnek az elejétől a végéig. Itt van, ami megkülönböztet minket:

  • Minőségbiztosítás: Termékeinket magas minőségű anyagok felhasználásával gyártjuk, és szigorú tesztelésen esnek át annak érdekében, hogy biztonságát és elégedettségét garantáljuk.
  • Felhasználóbarát Tervezés: Az Ezee Kezdőkészlet felhasználóbarát tervezése alkalmas mind kezdőknek, mind tapasztalt vapelőknek. Ön könnyen összeállíthatja, használhatja és karbantarthatja.
  • Választékos Lehetőségek: Nikotinszinttől az ízválasztásig számos lehetőséget kínálunk a különböző preferenciák kielégítésére. Ez biztosítja, hogy vapelési élménye az Ön igényeihez igazodjon.
  • Egészségesebb Alternatíva: Az Ezee Kezdőkészlettel való áttérés egy lépés a dohányzásmentes életstílus felé. A vapelést kevésbé káros alternatívának tartják a hagyományos dohányzáshoz képest.

Ügyféltámogatás: Elkötelezettek vagyunk az kiváló ügyféltámogatás nyújtása iránt. Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van, dedikált támogató csapatunk itt van, hogy segítsen.

Kezdje el vapelési utazását még ma az Ezee segítségével

Tapasztalja meg az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet kényelmét, elégedettségét és minőségét. Üdvözölje az új módot az e-cigi élmény élvezésére