ezee e-cigaretta kezdőkészlet dohány nikotinmentes 3 patron újratölthető akkumulátor

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet Dohány Nikotinmentes

Ezee indítókészlet népszerű Ezee újratölthető e-cigaretta számára. USB-vel, elemmel és 3 dohány ízű patronnal rendelkezik, nikotinmentes. Mindegyik szűrő kb. 350 fújót (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Csak egy készlet ára 7192.

7.192,00 Ft
ezee Elektromos cigaretta Kezdőkészlet kezdőkészlet mentol nikotinmentes 3 patron újratölthető akkumulátor

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet Mentol Nikotinmentes

Ezee indítókészlet népszerű Ezee újratölthető e-cigaretta számára. USB-vel, elemmel és 3 mentol ízű patronnal rendelkezik, nikotinmentes. Mindegyik szűrő kb. 350 fújót (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Csak egy készlet ára 7192.

7.192,00 Ft
ezee e-cigaretta patronok dohány nikotinmentes 3 patron

Ezee E-cigaretta patron Dohány nikotinmentes csomag, 3 db

Nikotinmentes Ezee dohány ízű patronjaink. Minden egyes szűrő újratöltése körülbelül 350 darabot (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Az árak mindössze 252,26 -től számítanak, ha egy csomag 3 patront tartalmaz (többet vásárolhatsz, és akár 46% -ot is megtakaríthatsz).

4.669,00 Ft
ezee e-cigarettapatronok mentol nikotinmentes 3 patron

Ezee E-cigaretta patron Mentol nikotinmentes csomag, 3 db

Nikotinmentes Ezee mentol ízű patronjaink. Minden egyes szűrő újratöltése körülbelül 350 darabot (35 átlagos cigarettát) ad, a dohányzási stílusától függően. Az árak mindössze 2521,26 től számítanak, ha egy csomag 3 patront tartalmaz (többet vásárolhatsz, és akár 46% -ot is megtakaríthatsz).

4.669,00 Ft
Ezee E-Cigaretta Elem Dohány

Ezee E-Cigaretta Elem Dohány

Extra akkumulátor a patronokhoz piros színben. 3878 Ft.

3.878,00 Ft
Ezee E-Cigaretta Elem Mentol

Ezee E-Cigaretta Elem Mentol

Zöld színű extra akkumulátor a patronokhoz. 3878 Ft.

3.878,00 Ft

Elektromos cigaretta Kezdőkészlet: Ismerje meg az egyszerűséget és az elégedettség érzését az Ezee segítségével

Üdvözöljük elektromos cigaretta kezdőkészlet gyűjteményünkben, ahol az innováció találkozik az elégedettséggel. Ha készen áll rá, hogy elinduljon egy dohánymentes életstílus felé vezető úton, az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet az ideális társa. Az Ezee E-Cigaretta Kezdőkészletet az egyszerűség, minőség és élvezet szem előtt tartásával alkottuk meg. Zökkenőmentesen segíti az áttérést a hagyományos dohányzásról egy modern és kevésbé káros alternatívára.

Bemutatjuk az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészletet: Az Ön útja a szabadság felé

Az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van az e-cigizéshez. Mik azok a tulajdonságok, amelyek kiemelkedővé teszik ezt a terméket?

  • újratölthető Akkumulátor: Búcsúzzon el a folyamatos elemvásárlás és a hulladék kezelésének problémájától. Az Ezee Kezdőkészletet egy újratölthető akkumulátorral szállítjuk, így eszköze mindig készen áll a használatra. Így több időt tölthet a vapelés élvezetével megszakítás nélkül.
  • Hagyományos Ízek: Dohány és Mentol. Tapasztalja meg a klasszikus dohány és a frissítő mentol ízek ismerős érzését. 
  • Utántöltő filterek (vagy patronok): Pöfékeljen magabiztosan. Minden Ezee Kezdőkészlet tartalmaz utántöltő patron-csomagot, amelyben 3 patron található, így mindig van raktáron, és készen áll a használatra. Minden patron akár 350 inhalálásig tart, és élettartama során folyamatos és kielégítő gőzminőséget, ízt nyújt. Amikor a patron kiürül, egyszerűen cserélje ki újra a zavartalan élvezet érdekében. Filtereink nikotinmentesek.
  • Egyszerű Patroncserélés: Zökkenőmentes és könnyű. Egyszerűen rácsavarható a filter az akkumulátorra.

Miért Válassza az Ezee E-Cigaretta Kezdőkészletet?

Az Ezee-nél prioritásunk üzletfeleink elégedettsége és jólléte. Elektromos cigaretta Kezdőkészletünk aprólékosan tervezett, hogy zökkenőmentes és élvezetes vapelési élményt nyújtson Önnek. Amire büszkék vagyunk:

  • Minőségbiztosítás: Termékeinket magas minőségű anyagok felhasználásával gyártjuk, és szigorú tesztelésen esnek át annak érdekében, hogy biztonságát és elégedettségét garantáljuk.
  • Felhasználóbarát Tervezés: Az Ezee Kezdőkészlet felhasználóbarát tervezése alkalmas mind kezdőknek, mind tapasztalt vapelőknek. Ön könnyen összeállíthatja, használhatja és karbantarthatja.
  • Egészségesebb Alternatíva: Az Ezee Kezdőkészletre való áttérés egy lépés a dohányzásmentes életstílus felé. A vapelést kevésbé káros alternatívának tartják a hagyományos dohányzáshoz képest.

Ügyféltámogatás: Elkötelezettek vagyunk a kiváló ügyféltámogatásban. Ha bármilyen kérdése vagy aggodalma van, dedikált támogató csapatunk itt van, hogy segítsen.

Kezdje el vapelési utazását még ma az Ezee segítségével!

Tapasztalja meg az  e-cigarettázás élményét az Ezee elektromos cigaretta Kezdőkészlet segítségével!