Amikor elkezdtük az Ezee elektromos cigarettát fejleszteni, világosan tudtuk, hogy mit akarunk - egy olyan elektromos cigarettát, amely ugyanolyan ízű és a használata ugyanazt az élményt nyújtja, mint a hagyományos cigaretta.

Számos kísérletet és tesztet követően nagyon büszkék vagyunk arra, amit elértünk. Bátran mondhatjuk, hogy a piacon az Ezee az az elektromos cigaretta, amely az ízében a leginkább hasonlít a hagyományos dohányt tartalmazó cigarettára. A finom párának olyan, a dohányfüsthöz hasonló, jellegzetes íze van, amelyről néhány vásárlónk elsőre el sem hitte, hogy az Ezee nem „valódi” cigaretta.

Viszont - és ha Ön dohányos, valószínűleg nagyon jól tudja, mire gondolunk - a szörnyű utóízt, mely olykor a hagyományos cigaretta után marad, sikerült eltüntetnünk.

Miután elértük a fő célunkat - a (közel) tökéletes ízt -, úgy döntöttünk, hogy kiemelkedő designt adunk az elektromos cigaretta választékunknak, amely illik az Ezee felsőkategóriás minőségéhez - olyan design, amely megtestesíti a magas színvonalú, minőségi és kifinomult elektromos cigarettát -, olyan design, amely kiemelkedik és az exkluzivitást szimbolizálja.

Ha tehát úgy gondolja, hogy ez jól hangzik, szerintünk próbálja ki  Ezee-Go termékünket.