Rolunk

Az Ezee-nél mi magunk is egész életünkben dohányzunk, és mint minden dohányos nem akarjuk (és egyes esetekben nem tudjuk) abbahagyni a dohányzást. Elkezdtük keresni a hagyományos cigaretta alternatív változatát. Olyat, amely nem tartalmazza a normál cigarettákban megtalálható számtalan mérgező vegyi anyagot, viszont ugyanazt a dohányzási élményt nyújtja.

Nem akartunk különböző porlasztó készletekbe invesztálni, vagy fura üveg és krómozott eszközt magunkkal hordozni, ami leginkább egy tudományos laborra hasonlít. Dohányosok vagyunk és valami olyat szerettünk volna, ami valóban úgy néz ki és az íze is olyan, mint a valódi cigarettának, csak egyszerűen nincsenek olyan veszélyes mellékhatásai, mint a dohánynak.

Az az igazság, hogy az elektromos cigaretta piacon nem volt jelen olyan termék, amilyenre mi és más dohányos vágyott volna. Így meghatároztuk és megterveztük, hogy mi az, amit elvárunk egy elektromos cigarettától:

  1. Olyan elektromos cigaretta, amelynek olyan az íze, mint a hagyományos cigarettának
  2. Olyan elektromos cigaretta, amelynek a kivitelezés elegáns és megszokott
  3. Olyan elektromos cigaretta, amely beszippantáskor a jól megszokott érzést kelti a torokban
  4. Olyan elektromos cigaretta, amely valódi füstöt / gőzt bocsát ki használatkor
  5. Olyan elektromos cigaretta, amelynek az ára versenyképes a „valódi” cigarettáéval
  6. Olyan elektromos cigaretta, amely a zsebünkből kihúzva már használatra kész
  7. Olyan elektromos cigaretta, amelynek bizonyítottan hosszan tart az akkumulátora
  8. Olyan elektromos cigaretta, amely magas minőségű
  9. Olyan elektromos cigaretta, amellyel elégedett a felhasználó
  10. Olyan elektromos cigaretta, amely a valós cigaretta alternatívája

Ezzel a tíz „parancsolattal” kezdődött meg a feladatunk. Beutaztuk a világot és végül társultunk a Sherry Inc. társasággal, hogy létrehozzuk az első elektromos cigarettánk - az Ezee Go prototípusát és tökéletesítsük a designt. Azóta egyre többet fejlődtünk és globális sikereket értünk el a felhasználók körében Angliában, Németországban, Észak-Amerikában és Skandináviában.

A tökéletes iránti vágyunk és tíz „parancsolatunkkal” szembeni elkötelezettségünk az, ami megkülönböztet másoktól. Sohasem fogjuk elfelejteni, hogy hagyományosok dohányosok voltunk és célunk, hogy tökéletes alternatívát nyújtsunk Önnek, elősegítve ezzel, hogy örökre az elektromos cigarettára váltson.