Az alábbi feltételek az Ezee Products Ltd. társaságra vonatkoznak, melyet a Britannia House-nál jegyeztek be, 11 Glenthorne Road, W6 0LH London, England, Company No. 09019862

Korlátozások
Be kell töltenie a tizennyolc (18) éves életkort és érvényes bankkártyával kell rendelkezni ahhoz, hogy termékeinket meg tudja vásárolni.

Szállítás, Rendelkezésre állás, Visszatérítés és Visszaküldés
Ingyenes szállítás és csomagolás vonatkozik azokra a termékekre, amelyeknél ezt feltüntettük. Más esetben tekintse meg kosarát a szállítási díjakkal kapcsolatban. Az Ezee Products Ltd. fenntartja a jogot, hogy bármikor törölje a rendelést szállítás előtt. A Vásárló köteles azonnal ellenőrizni az Árucikkeket átvételkor és köteles írásban értesíteni az Ezee Products társaságot a szállítástól számított 14 munkanapon belül, ha az árucikkek sérültek vagy nem felelnek meg a szerződés valamely pontjának. Ha a vásárló ezt elmulasztja, úgy tekintjük, hogy az Árucikkeket elfogadta.

Közlemény
Az Ezee Products Ltd társaságtól való termékek megvásárlására a jelen feltételek érvényesek.  Ezek a feltételek nem befolyásolják az Önre, mint vásárlóra vonatkozó törvényben rögzített jogait.

Adatvédelem
Az alábbiakban található, hogy milyen adatokat kérünk és miért:

Felhasználónév és jelszó
Ezzel biztonságosan tárolhatjuk az Önnel kapcsolatos információkat és azok bármikor kéznél vannak, amikor Ön az oldalra látogat.

Név, cím és irányítószám
E nélkül nem tudjuk, hogy hová és kinek küldjük a rendelését. Az irányítószámot azért kérjük, hogy azonosítani tudjuk, hová szállítunk vagy szolgáltatunk az Ön körzetében.

E-mail cím - megrendelését e-mailben igazoljuk vissza.

Telefonszámok
Ha bármilyen probléma merül fel a rendelésével, vagy bármit ellenőriznünk kell, akkor fontos, hogy el tudjuk Önt érni.

Fizetéskor a kártya száma, lejárati dátuma, kiadási száma és a kártyatulajdonos neve
Amikor terméket vagy szolgáltatást vásárol, ezekre az adatokra van szükségünk, hogy be tudjuk szedni a kifizetett összeget ugyanúgy, mint amikor egy üzletben fizetünk kártyaolvasó és pin kód használatával. A bankkártya adatokat nem tároljuk.

Leírások
A weboldalon lévő leírások és képek útmutatóként szolgálnak termékeink stílusát és kinézetét illetően.

Felelősség
A törvény által lehetővé tett mértékben az Ezee Products Ltd. nem felelős a közvetlen, közvetett vagy utólagos veszteségért vagy kárért, mely a társaság által értékesített szolgáltatásokból vagy termékekből, vagy arra való hivatkozásból származik.

Fizetés
A legnagyobb bankkártya, hitelkártya típusokat és PayPalt is elfogadunk.

Árak
Az forintban megjelölt árak magukban foglalják a küldő fél országának adóit. Az árak előzetes értesítés nélküli változtatásának jogát az Ezee Products Ltd. fenntartja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Levelezési cím:

A jelen weboldalon lévő termékek tulajdonosa és forgalmazója:

Ezee Products Ltd
Britannia House
11 Glenthorne Road
W6 0LH London, England
Company No. 09019862

Minőség
Garantáljuk, hogy minden a vásárló részére kiszállított árucikk megfelel a kiszámlázott jellegnek, anyagnak és minőségnek, valamint minden tekintetben megfelel a vonatkozó törvényi előírásoknak.


Biztonság
Fizetési szolgáltatóink a legkorszerűbb biztonsági eszközöket és technikákat alkalmazzák, melyek szabadalmazottak és egyedülállóak, hogy biztosítsák az Ön védelmét a biztonsági kockázatokkal szemben. A bankkártya adatokat nem tároljuk.


Törvényben rögzített jogok
Ezek a feltételek nem befolyásolják az Önre, mint vásárlóra vonatkozó törvényben rögzített jogait.

Az árucikkekre vonatkozó tulajdonjog
Az árukra vonatkozó tulajdonjog az Ezee Products Ltd. birtokában marad, és nem száll át a vásárlóra mindaddig, amíg az Ezee Products Ltd. nem kapta meg a teljes esedékes kifizetést bármely formában.


Ezee Products Ltd.