Tevékenységünk központjában áll, hogy vásárlóink számára a legjobb elektromos cigaretta élményt nyújtsuk, és arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségű terméket és a lehető legjobb szolgáltatást biztosítsuk.

Szeretnénk, ha teljesen megbízna bennünk és tökéletesen elégedett lenne termékünkkel, így vállaljuk, hogy NEM terheljük rá kártyájára a termék kifizetését az előtt, hogy a termék kiszállítása megkezdődött volna irodánkból. Ez a lehetőség sajnos nem minden fizetési módnál érhető el, rajtunk kívülálló okok miatt.

Mint minden minőségi termék esetében, elektromos cigarettáink szigorú ellenőrzési folyamaton esnek át, hogy biztosítsuk, hogy csak tökéletes EZEE elektromos cigarettát kerüljön a vásárlókhoz. Tudjuk azonban, hogy senki sem tévedhetetlen és esetenként előfordulhat egy-egy termék nem tökéletes, mégis az általunk nagyra értékelt vevőinkhez kerül. Ha tehát az elvárásokkal ellentétben olyan EZEE elektromos cigarettát kap, amely nem felel meg a színvonalnak, kérjük, hogy értesítsen minket és az Ön számára költségmentesen azonnal kicseréljük azt.

A lebonyolítás megkönnyítése érdekében kérjük, hogy használja ezt a nyomtatványt.

Rövid időn belül válaszolunk, az Ön által megadott e-mail címre.

Tisztelettel:
Az Ezee csapata

Ezee electric cigarettes